dimecres, 12 d’octubre del 2011

Imatges de la Via verda

Aquestes imatges de la sortida del dimarts 11 d'octubre us poden servir per a fer les presentacions en power point. Recordeu que a banda de les activitats individuals, s'ha de fer una presentació pel dimarts 18 d'octubre en grups de màxim 4 membres. A la presentació s'ha de comentar el trajecte realitzat, elements destacats del paisatge, opinió i valoració de la sortida, anècdotes...

OPINIONS SOBRE LA SORTIDA:
Es una bona sortida, però si agafes un dia de molta calor ho passes molt malament. Els túnels més llargs no tenien il·luminació i per molt que portessis llum podies caure perquè eren bastant llargs i tenien corbes. El paisatge és bonic i fàcil de fer. És una bona excursió per fer en grup.
Ariadna Julian Martos

Ha sigut molt divertida, m’hauria encantat haver-me pogut banyar a la Fontcalda però hi havia un munt d’animals diferents. Tots hauríem d’anar amb més de compte dins els túnels.
Enric Blas Rosich

El que m’ha agradat ha estat poder gaudir de la naturalesa i banyar-nos a la Fontcalda. El que no m’ha agradat ha estat la qualitat de les bicicletes. I el que canviaria no seria res va ser un dia perfecte.
Núria Estivill Manyà

M’ha agradat molt la parada a la Fontcalda perquè ens hem banyat, en canvi, no m’han agradat els accidents als túnels perquè els meus companys s’han fet mal. A mi m’hagués agradat entrar a peu en alguns túnels abandonats que vaig veure.
Jordi Llop Guillen

Aquesta sortida em va agradar molt, perquè m’agrada anar en bicicleta i fer esport a l’aire lliure, contemplar els paisatges, les muntanyes verdes del voltant, gaudir de la natura. Va ser una experiència molt bonica, perquè vam poder passar tot un dia d’excursió amb tots els companys de la meva classe i de l’altra també, va ser una oportunitat per a conèixer-nos tots una mica més.
El que canviaria és que després de dinar ens van deixar molt poc temps per a banyar-nos, encara que ens vam divertir igual. També canviaria que després de dinar i de banyar-nos, aquella gran pujada no em va agradar i m’agradaria que hagués sigut una baixada. Encara que canviaria petites coses, va ser una primera excursió inoblidable i apassionant, m’agradaria repetir-la un altre cop.
Carlota Aran Terré

Aquesta sortida m’ha agradat molt, és una ruta molt còmoda i s’hi pot anar tranquil. Em va agradar perquè és una excursió que la pots fer amb amics o familiars i és força entretinguda, ja que al llarg del camí gaudeixes d’un paisatge molt sa, d’unes vistes molt boniques i a mesura que passàvem els pobles anàvem veient les diferents estacions on parava antigament el tren.
El que canviaria és la il·luminació dels túnels, ja que en aquells trams va ser quant quasi tothom va tenir algun ensurt i inclús alguna caiguda.
Però tot i això estic disposada a repetir-la les vegades que faci falta.
Marina Castellví Soriano

La sortida va ser molt divertida i ens ho vam passar molt bé, el que més em va agradar va ser estar amb tots els meus amics banyant-nos a la Fontcalda. Si i tornés a anar probablement hem portaria uns pantalons de recanvi i portaria més llanternes perquè als túnels llargs sense il·luminar no es veia res!  
Tamara Bladé Fortuño

Aquesta sortida m’ha semblat molt bé que l’haguem fet, perquè ens ho hem passat bé i hem vist paisatges molt bonics.
El que m’ha agradat més han estat dues coses, poder-me banyar a la Fontcalda amb els meus companys i l’altra ha estat anar en bici i veure paisatges i riuets que mai havia vist; un exemple, les muntanyes que envolten la Fontcalda.
El que no m’ha agradat gaire ha estat que hi haguessin alguns nois/es que avancessin als túnels, perquè no se’ls veia i en la majoria de casos el company a que avançaven queia i es feia mal, però per sort a mi no em va passar.
Judit Estivill Estivill

A mi me va agradar molt anar en bici, i he vist que els paisatges són molt bonics però que hi havia moltes plantes mortes o seques.
També cansa molt fer 33 kilòmetres en bici però que canviïn los seients de les bicis que són molt incomodes!
Però en realitat m’ha encantat. Ha estat molt xulo haver anat a la Fontcalda. M’ho he passat a tope de bé amb la Iroma i tots els altres junts. Una altra cosa que he trobat malament és que hi havia barres de ferro a la meitat del camí i per culpa de les barres del final vaig xocar amb una de elles.
Laura Harguindey Pérez

A mi m’ha agrada’t molt fer la Via Verda de Horta fins a Xerta perquè és una altra manera de passar-se bé fent exercici i anant amb els companys. Jo em pensava que em cansaria més perquè trenta-dos kilòmetres semblen molt però no em vaig cansar. Una de les coses que més em van agradar va ser banyar-me a la Fontcalda. L’aigua estava molt gelada. Va ser molt divertit passar pels túnels a fosques, no veies res i això provocava una sensació de por però també d’alegria.
El que menys em va agradar va ser caure i que es trenques la bicicleta perquè vaig tindre que esperar a qui apanyava les bicis. Jo no canviaria res em va agradar molt i m’agradaria torna-la a repetir.
Erola Espinosa

Em va agradar molt aquesta sortida perquè estàvem totes dues classes i hem estat tots junts. Ha sigut molt bonic el viatge. També m’han agradat els túnels perquè alguns no tenien llum i havien d’anar acompanyats per un altre que sí que tenia.
El que més m’ha agradat ha sigut quan hem parat a banyar-nos a la Fontcalda. El que no m’ha agradat ha sigut veure com algun queia de la bicicleta. Penso que seria molt millor amb menys costes per pujar perquè costen molt a vegades quant estem cansats.
Harvey Farelle

La sortida em va agradar molt, jo no havia anat mai ni a la Via Verda ni a la Foncalda. Havia anat a l'estiu a les Olles de Bot, per dalt es veu la via verda. També hem van agradar els túnels llargs, però per la gent que va caure suposo que no, perquè es van fer mal. El que no em va fer molta gracia van ser les algues de la Foncalda, feien molt fàstic i a part es ficaven per sobre de la teva pell. L'únic que va ser cansada, però m'agradaria tornar-la a repetir. Vaig acabar amb un mal de cul i un mal de peus impressionant!!
Iris Torres

Ariadna Julian Martos, Enric Blas Rosich, Núria Estivill Manyà, Jordi Llop Guillen, Carlota Aran Terré, Marina Castellví Soriano, Tamara Bladé Fortuño, Judit Estivill Estivill, Laura Harguindey Pérez, Erola Espinosa, Harvey Farelle, Iris Torres, Pol Vernet Pardell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada