divendres, 25 de maig del 2018

XIV Tradijoc

El dijous 24 vam participar a la catorzena edició del Tradijoc (trobada d'alumnat de 1r d'ESO dels instituts de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta). En total vam ser 239 alumnes dels següents centres educatiu: Institut de Flix, Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre, Escola Santa Teresa de Móra d'Ebre, Institut Terra Alta de Gandesa, Institut escola 3 d'abril de Móra la Nova, Centre d'educació especial Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre i l'Institut escola Mare de Déu del Portal de Batea que enguany ha estat qui ha acollit la trobada.
A banda d'aquests alumnes enguany, excepcionalment, van participar també 11 alumnes d'una escola de primària d'Itàlia i 14 més de Romania en el marc d'un projecte ERASMUS + que duen a terme amb l'esmentat centre de Batea.
Per a fer possible la bona organització de tots els jocs i zones de joc es va comptar amb la col·laboració i ajut de l'alumnat de 2n, 3r i 4t d'ESO de Batea que van fer de monitors dinamitzadors dels jocs proposats. En total, doncs, comptant alumnat i professorat vam ser més de 360 les persones que vam gaudir d'una jornada de jocs tradicionals pels carrers, places i entorns naturals de Batea. 
Tot seguit podreu veure una seqüència de fotografies que il·lustren els jocs practicats. Comencem per les birles:
El mocador:

Curses amb els peus lligats i altres variacions!


Petanca:
Les tres canyes:
Flèndit de patacons:
Cursa de pedres o del cabàs:
Cursa de l'ou:
El rellotge:
Moros i cristians:
Curses de sacs:
La corretja:
Cementiri:
Circuit de xapes:
Futbol xapes:
Els quatre cantons:
Curses de cèrcols:
Saltar a corda: 
Rebellugues:
Els patacs:
En aquest vídeo realitzat pels companys del CRP de la Terra Alta teniu un bon resum del què ha estat el TRADIJOC 2018!!!

Data límit: 01/06/2018. Amb aquesta informació i la vostra experiència heu d'explicar 5 dels jocs realitzats i fer una valoració personal del TRADIJOC 2018. 
Trobareu més informació sobre el TRADIJOC 2018 en aquests enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada