dimecres, 15 d’octubre del 2014

La Via Verda de la Terra AltaAvui els alumnes de 1r d'ESO de l'institut de Flix han fet una d'aquelles excursions que són difícils d'oblidar i que, fetes a inici de curs, ajuden a crear una atmosfera especial amb el grup i la classe, creant lligams i complicitats entre els alumnes i els professors que, al llarg del curs, resulten molt importants.


Com ja és habitual amb aquesta sortida, hem anat fins a Horta de Sant Joan on ens ha deixat l'autocar i hem recollit les nostres bicicletes. Passats els primers minuts d'adaptació amb aquestes hem iniciat la nostra aventura que ens ha portat fins a l'antiga estació de tren d'Horta, on hem esmorzat.
A partir d'aquí ens esperava un trajecte de més de 32 quilòmetres fins a Xerta, passant per les estacions de Bot, Prat de Comte, l'ermita de la Fontcalda -on hem dinat i els més agosarats s'han banyat-, l'estació de Pinell de Brai i la de Benifallet.


A banda de les imatges espectaculars de l'estret del riu Canaletes i de tot el recorregut, envoltats de muntanyes i abundant vegetació, hem de destacar dos moments importants. El primer, l'hora de dinar!!! amb unes delicioses carmanyoles plenes de macarrons, pasta i arròs que firmaria qualsevol bon xef!!!

 

I l'altra fet per a recordar, lògicament, ha estat el bany que més d'un i una han fet a les cadolles de l'ermita de la Fontcalda!

 
Trobareu més informació en aquest enllaç.

Data límit 22/10/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada